Bestsellery
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ PURE 3 + 1 NO 1
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ PURE 3 + 1 NO 1
116,00 zł 87,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Gel Polish 3 + 1 NO 2
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Gel Polish 3 + 1 NO 2
116,00 zł 87,00 zł
szt.
Victoria Vynn Master Gel Base 8 ml.
Victoria Vynn Master Gel Base 8 ml.
30,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Mega Base Top Gloss 3 + 1 NO 5
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Mega Base Top Gloss 3 + 1 NO 5
248,00 zł 189,00 zł
szt.
Victoria Vynn Pure Prosperity 180
Victoria Vynn Pure Prosperity 180
29,00 zł
szt.
Victoria Vynn Master Gel Top 8 ml.
Victoria Vynn Master Gel Top 8 ml.
30,00 zł
szt.
Promocje
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ PURE 3 + 1 NO 1
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ PURE 3 + 1 NO 1
116,00 zł 87,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Master Gel 4 + 1 NO 6
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Master Gel 4 + 1 NO 6
495,00 zł 396,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Boost Base 1 + 1 NO 7
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Boost Base 1 + 1 NO 7
75,00 zł 59,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Brilant Gel 3 + 1 NO 3
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Brilant Gel 3 + 1 NO 3
112,00 zł 84,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Gel Polish 3 + 1 NO 2
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Gel Polish 3 + 1 NO 2
116,00 zł 87,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Mega Base Top Gloss 3 + 1 NO 5
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Mega Base Top Gloss 3 + 1 NO 5
248,00 zł 189,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ IQ Nail Polish 3 + 1 NO 4
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ IQ Nail Polish 3 + 1 NO 4
64,00 zł 48,00 zł
szt.
Produkt dnia
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Brilant Gel 3 + 1 NO 3
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Brilant Gel 3 + 1 NO 3
112,00 zł 84,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Hand & Skin  5 + 1 NO 8
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Hand & Skin 5 + 1 NO 8
48,00 zł 40,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Gel Polish 3 + 1 NO 2
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Gel Polish 3 + 1 NO 2
116,00 zł 87,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ PURE 3 + 1 NO 1
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ PURE 3 + 1 NO 1
116,00 zł 87,00 zł
szt.
Victoria Vynn Pure Violet Unicorn 173
Victoria Vynn Pure Violet Unicorn 173
29,00 zł
szt.
Victoria Vynn Pure Frosting Rose 175
Victoria Vynn Pure Frosting Rose 175
29,00 zł
szt.
Victoria Vynn Pure Little Princess 174
Victoria Vynn Pure Little Princess 174
29,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Master Gel 4 + 1 NO 6
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Master Gel 4 + 1 NO 6
495,00 zł 396,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ IQ Nail Polish 3 + 1 NO 4
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ IQ Nail Polish 3 + 1 NO 4
64,00 zł 48,00 zł
szt.
Victoria Vynn Pure Fantasy Card 177
Victoria Vynn Pure Fantasy Card 177
29,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Mega Base Top Gloss 3 + 1 NO 5
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Mega Base Top Gloss 3 + 1 NO 5
248,00 zł 189,00 zł
szt.
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Boost Base 1 + 1 NO 7
PROMOCJA E-TARGI JESIEŃ Boost Base 1 + 1 NO 7
75,00 zł 59,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu MatiCosmo Victoria Vynn Dystrybutor - jesteś piękna...


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@maticosmo.pl bądź telefonicznie pod numerem 533 357 330.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklepy internetowe AZ.pl